Bine ai venit pe Soll Romania

Despre Soll Romania

     Seleron este o afacere creata de catre o familie de antreprenori din Romania la inceputul anului 2007 in Suceava, in domeniul comertului cu scule si unelte. La 4 ani de la infiintare, firma s-a extins intr-un ritm rapid, atat din punct de vedere al numarului de angajati, cat si din punct de vedere al gamelor de produse. Pe langa articolele destinate ramurii de mecanica auto, in 2011, s-a inceput importarea de produse folosite pentru tinichigerie si vopsitorie auto. Astfel, am ajuns sa oferim clientilor o gama completa de produse profesionale,  insumand un numar de peste 3000 de articole, ce cuprind: chituri, lacuri si vopsele, fillere si masticuri, diluanti, teroson, discuri, coli si role abrazive, benzi adezive, pistoale de vopsit, pasta si bureti de polisat, spray vopsea & primer, cosmetica auto, echipamente de protectie, scule si unelte pentru service-uri auto si vulcanizare.

     Principalul furnizor pentru produsele de tinichigerie, la care suntem unici importatori, se numeste Helvina, este originar din Lituania si are o traditie in domeniu de 22 de ani.  Brand-ul propriu, pe care acesta l-a dezvoltat, poarta denumirea de SOLL si este comercializat cu succes in 24 de tari, atat din Europa (Germania, Anglia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Austria, Slovacia, Grecia, Malta, Ungaria, Bulgaria, Estonia, Letonia, Belarus, Ucraina) cat si de pe alte continente (Rusia, Japonia, Maroc, Kuweit, Cambodgia, Kazakhstan, Tajikistan, Kirgyzstan). In momentul de fata, colaboreaza cu peste 30 de fabrici din Europa, Asia si Orientul Mijlociu, oferind o gama de produse de peste 2000 de articole. Participa sistematic la cele mai mari targuri auto ale Europei, fiind un important pion in piata produselor de tinichigerie si vopsitorie auto. De asemenea, ofera suport tehnic, training-uri de specialitate si servicii profesionale clientilor si distribuitorilor firmei.

     Noi, in calitate de unici importatori ale acestor produse, pastram profesionalismul partenerului nostru, oferind clientilor din intreaga tara, consultanta si sprijinul de care acestia au nevoie. Succesul nostru se bazeaza in special pe produsele si serviciile de calitate pe care le oferim, lucruri care aduc aprecierea celor cu care colaboram. Suntem intr-o continua expansiune, dezvoltandu-ne la nivel national, atat prin intermediul magazinelor proprii cat si prin intermediul agentilor de vanzari sau a magazinului online www.seleron.ro.